Alcatel presenteert 6 inch phablet A3 XL

05 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
Alcatel A3 XL

Alcatel gaat zijn reeks met betaalbare premium smartphones uitbreiden met de A3 XL, een phablet van liefst 6 inch.

Alcatel wil het nieuwe jaar graag goed beginnen en heeft dat gedaan door een gloednieuwe smartphone te presenteren. Binnenkort zal de Alcatel A3 XL in de Nederlandse winkels verschijnen. Het is een smartphone met een beeldscherm van liefst 6 inch en met de nodige functies om u tegen te zeggen.

Alcatel komt met A3 XL

Alcatel staat erom bekend om smartphones op de markt te brengen die betaalbaar zijn en dat is ook hetgeen waar de A3 XL voor bedoeld is. Desondanks lijkt het merk niet echt bezuinigd te hebben op een aantal onderdelen. Zo is er gekozen voor een HD-beeldscherm van liefst 6 inch. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning voor 4G-internet, twee camera’s en zit er een vingerafdrukscanner in de smartphone verwerkt. Een uiterst ideale functie om de nodige gegevens te versleutelen.

Onder de motorkap van de Alcatel A3 XL treffen we 8GB werkgeheugen. Het interne opslagruimte bedraagt 1GB. Door middel van een MicroSD-kaart kan het opslaggeheugen tot 32GB worden uitgebreid. Android is het besturingssysteem op de phablet.

Prijs en beschikbaarheid

Alhoewel Alcatel al heeft aangegeven dat de smartphone tot zijn reeks met betaalbare premium smartphones hoort, is er nog geen prijs naar buiten gebracht. Ongetwijfeld gaan we die binnenkort te horen krijgen. In het tweede kwartaal van 2017 ligt de phablet in de schappen.

Reacties (0)