Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel presenteert 6 inch phablet A3 XL

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 18:49 CategorieAndroid

Alcatel wil het nieuwe jaar graag goed beginnen en heeft dat gedaan door een gloednieuwe smartphone te presenteren. Binnenkort zal de Alcatel A3 XL in de Nederlandse winkels verschijnen. Het is een smartphone met een beeldscherm van liefst 6 inch en met de nodige functies om u tegen te zeggen.

Alcatel komt met A3 XL

Alcatel staat erom bekend om smartphones op de markt te brengen die betaalbaar zijn en dat is ook hetgeen waar de A3 XL voor bedoeld is. Desondanks lijkt het merk niet echt bezuinigd te hebben op een aantal onderdelen. Zo is er gekozen voor een HD-beeldscherm van liefst 6 inch. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning voor 4G-internet, twee camera’s en zit er een vingerafdrukscanner in de smartphone verwerkt. Een uiterst ideale functie om de nodige gegevens te versleutelen.

Onder de motorkap van de Alcatel A3 XL treffen we 8GB werkgeheugen. Het interne opslagruimte bedraagt 1GB. Door middel van een MicroSD-kaart kan het opslaggeheugen tot 32GB worden uitgebreid. Android is het besturingssysteem op de phablet.

Prijs en beschikbaarheid

Alhoewel Alcatel al heeft aangegeven dat de smartphone tot zijn reeks met betaalbare premium smartphones hoort, is er nog geen prijs naar buiten gebracht. Ongetwijfeld gaan we die binnenkort te horen krijgen. In het tweede kwartaal van 2017 ligt de phablet in de schappen.

  • Delen:
Alcatel A3 XL
Alcatel A3 XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.