Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert iOS 10.2.1 voor iPad, iPhone en iPod Touch

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 20:20 CategorieiPad

Apple heeft maandagavond Nederlandse tijd een nieuwe versie van iOS 10 gelanceerd, namelijk iOS 10.2.1 voor iPad, iPhone en iPod touch. De update is nu te downloaden voor iedereen en brengt geen grote, nieuwe functies met zich mee.

Download iOS 10.2.1

Sinds maandagavond Nederlandse tijd is het mogelijk de nieuwe versie van het iOS-besturingssysteem te downloaden voor de onderstaande iPhones en iPads. Omdat het hier om een kleine update gaat, iOS 10.2.1, zijn er geen grote, nieuwe features toegevoegd aan het systeem. Het gaat hier voornamelijk om bugfixes en prestatieverbeteringen, dingen die je misschien niet snel zal merken.

iOS 10.2.1 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
  • iPad 4, iPad Air, en de iPad Air 2
  • iPad Pro en iPad Pro 9.7
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie
 Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:
  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.