Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple presenteert portretmodus iPhone 7 Plus in korte video

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2017, 9:45 CategorieiPhone

Apple heeft een video online gezet waarin het bedrijf de portretmodus van de iPhone 7 Plus eens in het zonnetje zet. Deze modus maakt gebruik van beide camera’s op de achterkant van de grote smartphone en zorgt voor het zogenoemde bokeh-effect.

Portretmodus op iPhone 7 Plus

Eén van de exclusieve features van de iPhone 7 Plus is de portretmodus. Deze cameramodus maakt gebruik van beide camera’s op de achterkant van het toestel en zorgt voor het zogenoemde bokeh-effect. Apple heeft de functie nu in het zonnetje gezet in een korte video, die je hieronder kunt bekijken. In de video, die zich afspeelt in Griekenland, zien we een vrouw uit een taxi komen die een foto maakt van haar grootmoeder. Die oudere dame is onder de indruk van de fotokwaliteit en datzelfde geldt voor de rest van het dorp.

Vervolgens maakt de jonge vrouw van iedereen een foto die ze tegenkomt. Als dat allemaal gebeurd is, zien we een foto voorbijkomen van de jonge vouw die de foto’s maakt, die dus een iPhone 7 Plus vasthoudt in plaats van een professionele camera. Het idee achter de video is natuurlijk dat de nieuwe iPhone even goede foto’s maakt als een dure en professionele fotocamera. Sinds de introductie van de portretmodus heeft die wat updates ontvangen, waardoor de kwaliteit en stabiliteit van de feature er behoorlijk op vooruitgegaan is.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.