Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Arrow Launcher op Android laat gebruikers meer dingen aanpassen

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2017, 10:07 CategorieApplicaties

De Arrow Launcher op Android heeft een redelijke update gekregen, die gebruikers meer opties geeft met betrekking tot app-iconen en meer. Naast het aanpassen van het icoon, is het ook mogelijk de naam eronder te veranderen.

Download de update voor Arrow Launcher

De Arrow Launcher is één van de meest populaire Android-applicaties van Microsoft en dat komt onder meer doordat het team erachter vaak updates uitbrengt. Zodoende voelt de app niet snel verlaten aan en kunnen gebruikers blijven profiteren van nieuwe opties. Ook dit weekend is er een update verschenen. Wanneer je de update binnenhaalt, dan krijg je de mogelijkheid app-iconen aan te passen, zoals dat ook bij bijvoorbeeld Action Launcher 3 kan. Daarnaast is het onder meer nog mogelijk de tekst onder dat icoontje aan te passen.

Bovendien is er nu de mogelijkheid om de instellingen van die Arrow Launcher op te slaan in de cloud. Daardoor kun je die instellingen sneller terughalen wanneer je de laucher op een ander toestel installeert. En dat is een welkome aanvulling, aangezien mensen nogal vaak van smartphone (maar minder vaak van tablet) wisselen. Ook heeft het team achter de launcher nieuwe achtergronden toegevoegd en kun je die achtergronden resizen wanneer je dat nodig acht. De opties zijn nu beschikbaar in bèta en worden snel naar iedereen uitgerold.

  • Arrow Launcher
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.