Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Chromebook Flip 2 al te zien in ‘unboxing-video’ op YouTube

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2017, 9:27 CategorieChrome OS

De Asus Chromebook Flip 2, een convertible met Chrome OS, moet nog worden aangekondigd, maar is al wel te koop in enkele landen. Een bekende YouTuber die Chrome OS-apparaten uitpakt en bespreekt, heeft al een exemplaar een plek in een ‘unboxing-video’ gegeven.

Dit is de Asus Chromebook Flip 2

De kans is groot dat Asus tijdens de CES-beurs in Las Vegas, die deze week van 5 tot en met 8 januari plaatsvindt, onder meer de Asus Chromebook Flip 2 aankondigt. De convertible, die op Chrome OS draait, is al eens eerder opgedoken en was later in december al te koop in een Amerikaanse winkel, en nu zien we dat een bekende YouTuber, die Chrome OS-apparaten behandelt op zijn kanaal, al een exemplaar heeft uitgepakt in een ‘unboxing-video’. In dit soort video’s pakken mensen spullen uit, zodat je precies kunt zien wat er in de doos zit.

De Asus Chromebook Flip 2 is een convertible Chrome OS-apparaat, waarvan je het 12,5″-touchscreen helemaal naar achteren kunt draaien. Zo kun je er dus ook een tablet van maken. De display beschikt over een resolutie van 1.080p. Onder de motorkap zit een Intel Core m3-processor, 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan interne opslagruimte. Het toetsenbord is voorzien van achtergrondverlichting, er is een usb-type-c-poort aanwezig en de behuizing is volledig van metaal gemaakt. De prijs van de Flip 2 zal waarschijnlijk 499 euro gaan worden.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.