Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenFone 3 Zoom heeft een accu van 5000mAh

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 9:06 CategorieAndroid

Asus heeft tijdens CES 2017 een nieuwe versie van de Asus ZenFone 3 aangekondigd, de Asus ZenFone 3 Zoom met een accu van 5000mAh. Opvallend is echter dat de fabrikant voor een minder krachtige camera gekozen heeft in vergelijking met zijn voorganger.

Dit is de Asus ZenFone 3 Zoom

Asus heeft de Asus ZenFone 3 Zoom onthuld tijdens de CES in Las Vegas. Het is de opvolger van de Zoom, die gebruikers optisch laat inzoomen tijdens het maken van foto’s. Eén van de meest opvallende aspecten van de Zoom 3, is dat die over een minder krachtige camera beschikt: kon de Zoom nog tot drie keer optisch inzoomen, is dat voor de Zoom 3 teruggebracht tot 2,3 keer. Wel is er een nieuw dualcamerasysteem aanwezig en beschikt het toestel nog over een camera van twaalf megapixel, met een opening van f/1.7.

Of de Zoom 3 een succes wordt, valt nog te bezien. Het vorige model gooide helaas geen hoge ogen als het om foto’s maken aankwam en het feit dat deze camera dus minder optisch kan inzoomen, biedt geen hoop voor de toekomst. Een ander opvallend element van de Zoom 3 is de accu van 5000mAh, waarmee je het echt wel een tijdje kunt uithouden. Andere specificaties zijn het 5,5″-scherm met een 1080p-display en een Qualcomm Snapdragon 625-processor. Over de prijs en beschikbaarheid is vooralsnog niets bekendgemaakt door Asus.

  • Delen:
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.