Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Telegram zal ook een belfunctie gaan krijgen

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2017, 9:43 CategorieApplicaties

De populaire berichtendienst Telegram zal in de toekomst ook worden voorzien van een belfunctie, zoals je die bijvoorbeeld ziet in WhatsApp. Dat heeft de bestuursvoorzitter van het bedrijf laten weten in een reactie op een vraag op Twitter.

Belfunctie voor Telegram

In een reactie op Twitter heeft de bestuursvoorzitter van Telegram, Pavel Durov, laten weten dat de populaire berichtendienst in de toekomst wordt voorzien van een belfunctie. Waarschijnlijk gaat die functie lijken op de belfunctie van WhatsApp, maar dat is op moment van schrijven nog niet duidelijk. Durov heeft namelijk verder geen informatie vrijgegeven over de nieuwe feature, dus weten we nog niet helemaal wat we er precies van mogen verwachten. Ook is nu nog niet duidelijk wanneer de functie zou worden toegevoegd aan de applicatie.

Daarnaast zullen Telegram-gebruikers in de toekomst het thema van de app kunnen aanpassen. Ook dat heeft Durov in dezelfde tweet laten weten, maar ook hier is vooralsnog geen extra informatie over beschikbaar. Onlangs heeft het team achter de app de pc-applicatie nog van die mogelijkheid voorzien, dus wellicht zien we die mogelijkheid eerder terug dan verwacht. Het wachten is nu totdat beide mogelijkheden worden vrijgegeven door het bedrijf. Wanneer het zover is, dan krijg je daar vanzelf een notificatie over van de berichtendienst.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.