Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #43

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Screens.

Dusk

Ben je op zoek naar een applicatie waarmee je anoniem kunt livestreamen? Dan is de kans groot dat je uitkomt bij een app als Dusk. De applicatie zorgt ervoor dat je volledig anoniem bent als je aan het livestreamen gaat. Je hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen en zodra je eenmaal live bent, zijn er een aantal aanpassingen. Het gezicht van personen wordt pixelachtig, de stem wordt vervormd en de naam wordt niet getoond. Je kunt ook naar anonieme live-video’s van anderen kijken.

Dusk

Dusk is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Dusk

Screens

Een van de updates waar Android 7.0 Nougat voor garant stond, was dat splitscreenmodus. De meest recente update naar Android 7.1 heeft die functie echter weer wat omslachtiger gemaakt. Maar nu is daar Screens om een oplossing te bieden. Met de app kun je snelkoppelingen maken op je thuisscherm. Bij die snelkoppelingen kun je zelf aangeven welke twee apps geopend moeten worden. Zo heb je ze dus voortaan met één klik te pakken.

screens-android-nougat

Screens is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Screen

ANWB Wegenwacht Pechhulp

De app is weliswaar niet nieuw, maar in ieder geval wel flink vernieuwd. Het gaat om de ANWB Wegenwacht-app, een applicatie die sinds kort over een totaal nieuw uiterlijk beschikt. De makers hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat belangrijke functies makkelijker te benaderen zijn. Op die manier moet je nog makkelijker geholpen worden als je met pech langs de weg staat.

anwb-wegenwacht-pechhulp

ANWB Wegenwacht Pechhulp is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • ANWB Wegenwacht Pechhulp

Ekoplaza

Wil jij graag weten welke E-nummers je allemaal treft in het voedsel dat je in de supermarkt haalt? Dan heeft Ekoplaza de oplossing. De biologische supermarktketen heeft een app ontwikkeld waardoor je precies kunt zien welke E-nummers je treft in het voedsel dat je gekocht hebt of wilt gaan kopen. Ook krijg je direct te horen of die E-nummers al dan niet gezond zijn. Je kunt de applicatie ook gebruiken om een bestelling te plaatsen. De app is op dit moment alleen beschikbaar voor iOS-apparaten.

ekoplaza

Ekoplaza is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Ekoplaza

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.