Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #44

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Google Toontastic 3D.

AVROTROS Wie is de Mol?

Voor de echte liefhebbers van Wie is de Mol? mag natuurlijk ook geen app ontbreken. In deze app kun je het tegen je vrienden opnemen in de ontmaskering van de Mol. De persoon die uiteindelijk de meeste punten scoort, wint uiteraard het spel. Wil je wel meedoen met de app, maar het niet opnemen tegen anderen, dan is dat ook geen enkel probleem. Zo kun je toch meedoen met de zoektocht naar de Mol.

Wie is de Mol?

AVROTROS Wie is de Mol? is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • AVROTROS Wie is de Mol?

Match Maker

Mocht je graag gezelschapsspellen spelen, dan is het je ongetwijfeld opgevallen dat het soms lastig is om de score van iedereen bij te houden. Vaak wordt verwacht dat je vals hebt gespeeld met het bijhouden van de score, zonder dat dat het geval is. Match Maker zou een handje kunnen helpen. De app is een zeer eenvoudige score-app waarbij je eenvoudig de stand bij kunt houden en ook de resultaten van eerder gespeelde potjes terug kunt zien. Aan de applicatie wordt overigens nog altijd hard gewerkt.

Match Maker is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Match Maker

SIM Card Info

Je hebt het niet iedere dag nodig, maar soms kan het wel handig zijn om de nodige informatie van jouw simkaart te weten. Bijvoorbeeld als je van plan bent om over te stappen naar een nieuwe provider. Met de app SIM Card Info ben je voortaan altijd op de hoogte van alles met betrekking tot jouw simkaart. Van simkaart-nummer tot de provider die je hebt.

SIM Card Info

SIM Card Info is gratis te downloaden uit Google Play.

  • SIM Card Info

Google Toontastic 3D

Google Toontastic 3D is een applicatie waar kinderen zich echt op kunnen uitleven. De applicatie, speciaal bedoeld voor kinderen dus de zes en acht jaar, kunnen met deze app een eigen cartoonfilmpje creëren. Ze kunnen tekenen, animaties maken en hun stem gebruiken om het filmpje echt tot leven te brengen en dat ook nog eens allemaal met 3D-effecten. Hoe dat er uit komt te zien, zie je in de video hieronder.

Google Toontastic 3D is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Google Toontastic 3D

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.