Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google kondigt bèta voor Android 7.1.2 aan voor Nexus en Pixel

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2017, 9:39 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat er een nieuwe versie van Android 7.0 Nougat onderweg is naar bèta-testers, namelijk versie 7.1.2. De update komt naar de Pixel-apparaten, evenals een handvol Nexus-apparaten.

Bèta van Android 7.1.2

Google heeft aangekondigd dat er een nieuwe bèta onderweg is voor de mensen die de nieuwste Android-versies testen. Het gaat hier om Android 7.1.2, de nieuwste versie van het systeem dat is omgedoopt tot Nougat. De apparaten die de update kunnen ontvangen zijn Nexus 5X, Nexus Player, Pixel C en beide Pixel-telefoons. De Nexus 6P zal de update uiteindelijk ook ontvangen, maar die verschijnt wel iets later dan bij de rest. Wanneer de update precies zal aankomen, heeft de zoekmachinegigant op moment van schrijven niet bekendgemaakt.

Mocht je nog niet zijn aangemeld voor het bètaprogramma, en wil je dat wel, dan kun je op deze pagina terecht. Het werkt heel simpel: heb je een apparaat dat mee kan doen aan het programma (oftewel: heb je een modern Nexus- of Pixel-apparaat), dan kun je meedoen met de nieuwste updates. Je ontvangt de updates dan over-the-air en hoeft daarvoor niets te doen met de bekende factory images, wanneer je dat niets zegt. Je kunt je ook elk moment afmelden, maar dan zal je toestel waarschijnlijk wel helemaal gereset worden. Wees daar alert op.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.