Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Bixby op Galaxy S8 zal camera slimme functies gaan geven’

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2017, 12:26 CategorieAndroid

Samsungs digitale assistent, Bixby, zou de camera op de onaangekondigde Samsung Galaxy S8 van slimme functies gaan voorzien. De standaard applicatie voor de camera zou een knopje moeten gaan krijgen waarmee de assistent opgeroepen kan worden.

Bixby op de Galaxy S8

Het lijkt erop dat Bixby, de digitale assistent voor de Samsung Galaxy S8, een integraal onderdeel wordt van de smartphone. Niet alleen kan de assistent applicaties aansturen, ook zou die slimme functies voor de standaard applicatie voor de camera met zich meenemen. De camera zou zodoende objecten kunnen herkennen. De assistent kan het beeld analyseren en bijvoorbeeld ook teksten herkennen. Hierdoor lijkt de functie op de Goggles-applicatie van Google, die eveneens in staat is zowel objecten als teksten te herkennen en die te analyseren.

Maar de integratie zou verdergaan dan dat. Omdat Bixby in staat is met meerdere apps te communiceren, zou je een bepaalde producten ook meteen kunnen opzoeken met verkoop- en winkelapps en zelfs direct over kunnen gaan tot de aankoop. Helaas is al deze informatie nog niet bevestigd door Samsung en moeten we dus nog maar zien wat er van klopt. De verwachting is dat Samsung binnen nu en twee maanden het apparaat, inclusief de assistent aankondigt. Dit kan tijdens MWC 2017 gebeuren, maar ook in april tijdens een eigen evenement.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.