Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Blue Coral-versie van Galaxy S7 Edge komt naar Nederland’

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2017, 9:59 CategorieAndroid

Mogelijk komt de Samsung Galaxy S7 Edge binnenkort in een nieuwe kleur naar Nederland toe. Het gaat om de Blue Coral-kleur. De phablet is namelijk in deze koraalblauwe kleur gespot op de Nederlandse website van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Samsung Galaxy S7 Edge in Blue Coral

Samsung heeft een tijdje geleden de Samsung Galaxy S7 Edge gelanceerd in een nieuwe kleur, namelijk Blue Coral. Die kleur is tot dusver nog niet uitgebracht in Europa of Nederland, maar daar kan binnenkort verandering in komen. De S7 Edge in de koraalblauwe kleur is namelijk gespot op de Nederlandse website van Samsung. Helaas kun je het toestel er nog niet bestellen, maar mogelijk komt daar dus snel verandering in. Samsung heeft hier nog niets over bekendgemaakt en zal dat zeker doen wanneer de kleur beschikbaar is.

De Samsung Galaxy S7 Edge is al een tijdje uit, sinds maart 2016. Het apparaat kwam weer in de belangstelling toen de Galaxy Note 7 flopte, waardoor Samsung voor het najaar geen groot vlaggenschip heeft kunnen uitbrengen. Daarom probeert de fabrikant de S7 Edge weer interessant te maken en doet dat al enkele maanden met een aantal acties. En mogelijk dus ook nieuwe kleuren. Wanneer de Blue Coral-variant in Nederland verschijnt, is dus nog niet bekend. Maar waarschijnlijk gebeurt dit voor de release van de Samsung Galaxy S8.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. Peter
    07 januari, 2017 om 21:08

    De Coral blue-versie van de S7 Edge is sinds afgelopen woensdag bij diverse winkels en providers verkrijgbaar.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.