Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Budgetphablet Motorola Moto G5 Plus te zien op gelekte foto’s’

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2017, 9:21 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk de Motorola Moto G5 Plus zien, de nieuwe budgetphablet van de bekende fabrikant. Het toestel is opgedoken in Roemenië, waar het voor ongeveer 366 euro wordt aangeboden door een verkoper.

Moto G5 Plus opgedoken – gerucht

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Motorola Moto G5 Plus, een nieuwe budgetphablet van Lenovo en Motorola. Het toestel is nog niet aangekondigd, dus waarschijnlijk hebben we hier te maken met een prototype. Het apparaat wordt in Roemenië aangeboden voor een bedrag van ongeveer 366 euro. De reden dat we denken dat het hier om een prototype gaat, heeft te maken met het Motorola-logo aan de bovenkant, links boven het scherm. Dat geeft vaak aan dat het een testtoestel is.

Over het toestel wordt gezegd dat er onder de motorkap een octatcore Qualcomm Snapdragon 625-processor zit, samen met 4GB aan werkgeheugen. Ook is er 32GB aan interne opslagruimte aanwezig. Verder wordt er beweerd dat het 5,5″-scherm beschikt over een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en een accu van 3080 mAh. Ook is er een micro-usb-aansluiting, voor het opladen, en camera van dertien megapixel aanwezig. De frontcamera zou over vijf megapixel beschikken. Het kan zijn dat de Moto G5 Plus in maart wordt aangekondigd.

De advertentie waar het toestel te koop werd aangeboden is inmiddels verwijderd.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.