Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #45

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Office Lens voor de iPad.

Office Lens

Office Lens was al een tijdje beschikbaar voor Android-apparaten, smartphones en tablets met Windows Phone en de iPhone. Voor de iPad bleef ondersteuning echter lange tijd uit, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Met Office Lens is het mogelijk om een document, pagina of whiteboard in te scannen. Vervolgens kan de app ervoor zorgen dat de afbeeldingen bewerkbare Word- en PowerPoint-bestanden worden.

Office Lens is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Office Lens

Vellum

Ben je op jouw iPhone ook wel een beetje klaar met die standaard achtergronden? Dan heeft Vellum nu de ideale oplossing voor jou. De app heeft een uitgebreid archief aan prachtige achtergronden met een blur-effect. Zo kun je dus een mooie achtergrond voor jouw smartphone vinden. Met honderden afbeeldingen kun je ervoor kiezen om iedere dag een andere achtergrond te selecteren voor jouw iPhone.

Vellum

Vellum is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Vellum

Lidl Sonja App 2017

Ben je wel een beetje klaar met dat ongezonde eten en is het tijd om het in 2017 volledig anders aan te pakken? Dat kan prima, bijvoorbeeld met een beetje hulp van de Lidl Sonja App 2017. In de app tref je weekmenu’s, recepten, handige tips en nog veel meer. Zo kom je echt alle ins en outs over gezond eten te weten.

Lidl Sonja App 2017

Lidl Sonja App 2017 is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Lidl Sonja App 2017

Rijkswaterstaat Actueel

Wil je altijd op de hoogte zijn van de actuele situatie op de weg? Dan kun je altijd terecht bij de applicatie Rijkswaterstaat Actueel. Met de app krijg je een overzicht van wat er zoal aan de hand is op de weg. Zo tref je precies op welke wegen je rekening moet houden met meer dan een kwartier vertraging.

Rijkswaterstaat Actueel is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Rijkswaterstaat Actueel

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.