Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #46

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2017, 10:36 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Pokémon Duel.

Pokémon Duel

Nadat Pokémon Go een grandioos succes werd op zowel Android als iOS, is The Pokémon Company nu naar buiten getreden met een gloednieuwe Pokémon applicatie. Het gaat om Pokémon Duel, een strategisch bordspel waarin de Pokémon-personages centraal staan. Het spel doet ons erg denken aan het ruilkaartenspellen dat in de jaren ’90 mateloos populair was. Slaag jij erin om het doel van jouw tegenstander te bereiken met de zes Pokémon in jouw deck?

Pokémon Duel is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Pokémon Duel

Meitu

De applicatie Meitu is inmiddels razendpopulair. Deze selfie-app kreeg zijn grootste bekendheid in China, maar inmiddels is dat ook overgewaaid naar andere landen. Zodra je een selfie hebt gemaakt, kun je met Meitu aan de slag om het één en ander aan te passen. Wat je precies aan wil passen aan jouw selfie, mag je helemaal zelf beapeln. Wil je grotere ogen, glanzende lippen of heel iets anders? Met Meitu lukt het.

Meitu is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Meitu

Socratic

De App Store en Google Play beschikken anno 2017 over legio applicaties om de nodige rekensommen op te kunnen lossen. Als rekensommen echt lastig werden, dan haakten de vele apps echter af. Dat geldt echter niet voor Socratic, een applicatie die kinderen helpt met hun huiswerk. Niet door alleen het antwoord voor te kauwen, maar door ook nog eens uit te leggen hoe je aan dat antwoord komt. Je hoeft alleen een foto van de som te maken om Socratic aan het werk te zetten.

Socratic is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Socratic

Dingless

Heb je ook wel eens van die momenten dat je maar besluit om al je notificaties in één keer weg te drukken omdat je er veel te veel hebt ontvangen? Dingless biedt nu een oplossing. Met deze app kun je volledig zelf bepalen voor welke dingen je wel en geen notificaties wilt ontvangen. Je kunt zelf bepalen wanneer je telefoon moet trillen of geluid moet geven. Met deze app wordt het weer een stuk rustiger op je smartphone.

Dingless is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Dingless

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.