Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell bevestigt: Creators Update voor Windows 10 verschijnt in april

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2017, 9:23 CategorieWindows

Dell heeft bevestigd dat de Creators Update voor Windows 10 in april verschijnt; Microsoft heeft de releasemaand nog niet bevestigd. De update moet een groot aantal verbeteringen met zich meebrengen, zoals de Anniversary Update destijds ook deed.

Creators Update voor Windows 10 verschijnt in april

Tijdens de CES-beurs in Las Vegas heeft computerfabrikant Dell bevestigd dat de Creators Update voor Windows 10 inderdaad in april zal verschijnen. Echter, een precieze datum heeft het bedrijf niet kunnen geven. Ook heeft Microsoft deze releasemaand nog niet bevestigd; de softwaregigant houdt het zelf nog voorlopig op ‘vroeg in 2017’. De Creators Update moet een groot aantal dingen met zich meenemen:

  • Zo krijgen gebruikers een verbeterde ervaring op het gebied van content delen;
  • Kunnen er appmappen worden toegevoegd aan het startmenu;
  • Zal communiceren gemakkelijker gaan;
  • De Edge-browser moet flink worden verbeterd en standaard Flash blokkeren;
  • Komt er ondersteuning voor braille;
  • Meer opties voor het beveiligen van een systeem.

Een paar weken na de mogelijke release van de Creators Update voor Windows 10, zal Microsoft wellicht de details bekendmaken voor Redstone 3, de volgende grote update voor het besturingssysteem. Dat gebeurt mogelijk tijdens Build 2017, dat begin mei plaatsvindt. Deze update zal waarschijnlijk een nieuwe user interface met zich meebrengen, aldus de geruchtenmolen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.