Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell kondigt ook een nieuwe Latitude Windows-convertible aan

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 23:51 CategorieWindows

Nadat eerder al drie nieuwe Chromebooks werden aangekondigd, heeft Dell vanavond ook nog een nieuwe Windows-convertible laten zien. Die is speciaal bedoeld voor studenten.

Tabletfuncties

De convertible is een tablet/laptop waarbij het toetsenbord geheel achter het scherm kan worden weggeklapt. Het aanraakscherm biedt dan tabletfuncties.

Gorilla Glass

De nieuwe Latitude 11 360-graden werd gelijktijdig aangekondigd met twee laptops in de Latitude-reeks. De convertible is bijzonder flexibel, want scherm en toetsenbord kunnen 360 graden vrij rond elkaar bewegen. Het aanraakscherm is voorzien van Gorilla Concore Glass en Gorilla Glass NBT, wat zorgt voor een krasvrij scherm.

Pen

De Latitude 11 Convertible (3189) is beschikbaar met de zevende-generatie Intel Celeron en Pentiumprocessors. In tabletmodus is er een achtercamera waarmee je onderweg video’s kunt maken. De convertible kan ook worden voorzien van de optionele Dell Productivity Active Pen.

Meer nieuwe Dell laptops

Gelijktijdig met de convertible heeft Dell ook twee nieuwe laptops op de markt gebracht. Die zijn 11 en 13 inch groot en hebben veel specificaties met de convertible gemeen.

Prijs en beschikbaarheid

De Latitude 11 Convertible en de eerder aangekondigde Chromebook 11 Convertible zijn met ingang van 16 februari 2017 beschikbaar vanaf een prijs van 309 euro.

  • Delen:
Dell Latitude 11 3189
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.