Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell presenteert op CES nieuwe 13-inch 2-in-1 convertible tablet in XPS-serie

Geschreven door
Geplaatst op1 januari 2017, 22:16 CategorieWindows

Dell zal tijdens de CES, die deze week begint in Las Vegas, een nieuwe 2-in-1 convertible tablet presenteren met een 13-inch scherm. De tablet valt in de high-end XPS-serie. Deze tablet gaat door het leven als XPS 13 (9365).

Randloos scherm

Omdat het toetsenbord er aan vast zit en geheel achter het aanraakscherm weggeklapt kan worden, kan het apparaat als tablet en als laptop worden gebruikt. Windows 10 is het besturingssysteem op de XPS 13 (9365). Het apparaat is voorzien van een rand-tot-rand scherm waarmee het ontwerp van deze tablet zich onderscheidt.

Kaby Lake

Erg veel details zijn nog niet prijsgegeven door Dell. Maar dat de nieuwe tablet-laptop wordt voorzien van de allernieuwste Kaby Lake-processoren van Intel, lijkt geen rare gok. Komende donderdag begint de CES en dan zal Dell waarschijnlijk meer uit de doeken doen over de nieuwe XPS 13 (9365).

Aanraakscherm

Reeds in oktober lekte er het een en ander uit over deze 13-inch tablet. De vorige versie ging nog uitsluitend door het leven als laptop. Maar door er een aanraakscherm in te bouwen en de mogelijkheid te introduceren om het toetsenbord geheel achter dat scherm weg te klappen, krijgt het apparaat tablet-eigenschappen.

De Dell XPS 13-laptop die sinds vorig jaar al wordt verkocht, staat vanwege zijn randloze scherm bekend als de kleinste 13-inch laptop die er is. Dat randloze design is voor tablets tamelijk bijzonder.

  • Delen:
Dell XPS 13 2-in-1
Dell XPS 13 2-in-1 (9365)
Windows 10

Reacties

  1. Johan B.
    25 januari, 2017 om 16:00

    Best duur die dingen zeg. Ben ook niet blij met het materiaal dat ze om het toetsenbord gebruiken. Wordt snel vet en lijkt me moeilijk te schoon te houden ook.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.