Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Design en releasedatum gelekt van Samsung Galaxy S8’

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2017, 9:06 CategorieAndroid

Mogelijk weten we al wanneer de Samsung Galaxy S8 op de markt zal verschijnen en hoe het toestel eruit kan komen te zien. De verwachting is dat Samsung het toestel in april zal aankondigen en waarschijnlijk ook zal gaan uitbrengen.

Is dit de Samsung Galaxy S8?

Er is een foto gelekt waarop we mogelijk de Samsung Galaxy S8 te zien krijgen. Dit moet het nieuwe vlaggenschip van Samsung gaan worden die hoge ogen moet gaan gooien, aangezien het vorige vlaggenschip, de Galaxy Note 7, een waar fiasco was. Desondanks zal Samsung niet stoppen met die lijn smartphones en later dit jaar alsnog een nieuwe Note op de markt uitbrengen, zoals het er nu naar uitziet. Maar dat betekent niet dat het bedrijf niets meer goed te maken heeft en mogelijk zal dat gedaan worden met de release van de Galaxy S8.

samsung-galaxy-s8-lek

Op de gelekte foto is een toestel te zien dat lijkt op de Samsung Galaxy S7 Edge, maar dan zonder thuisknop. Daarnaast zijn de randen aan de bovenkant van het scherm dunner dan gebruikelijk. Er zijn geen digitale knoppen op het scherm zichtbaar, waardoor de gedachte leeft dat er ergens op het scherm capacitieve knoppen zullen zitten. Daarnaast meldt de geruchtenmolen dat de Galaxy S8 op 18 april gelanceerd zou moeten worden. Het is vooralsnog niet duidelijk of deze releasedatum alleen voor Amerika of ook voor Europa zal gelden.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.