Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste bèta van iOS 10.3 verschijnt mogelijk op 10 januari

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2017, 19:41 CategorieiPad

Naar verluidt zal de eerste bèta van iOS 10.3 op 10 januari 2017 gelanceerd worden en een nieuwe theatermodus gaan introduceren. Die theatermodus zou kunnen worden geactiveerd met een nieuw popcornicoontje in het controlecentrum van het besturingssysteem.

Binnen eerste bèta van iOS 10.3

Binnenkort, op 10 januari, zou Apple de eerste bèta van iOS 10.3 gaan lanceren, meldt een Twitteraar die vaak technieuws vroeg naar buiten brengt. De nieuwe update moet onder meer een theatermodus met zich gaan meebrengen. Die modus zou geactiveerd kunnen worden door een nieuw icoon voor in het controlecentrum, dat de vorm zal hebben van een bakje popcorn. Wat de modus precies doet, is op moment van schrijven nog onduidelijk. Maar waarschijnlijk zal het iets te maken gaan hebben met het afspelen van films en series op je iPhone of iPad.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let wel op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Waarschijnlijk kan iOS 10.3 gedownload worden voor de onderstaande apparaten.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.