Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eigenaars Galaxy S7 Edge klagen over roze rand over het scherm

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2017, 14:36 CategorieAndroid

Sommige eigenaars van de Samsung Galaxy S7 Edge klagen over een roze rand die nu over het scherm van de smartphone heen zit. De roze lijn zit ongeveer op dezelfde plek bij iedereen bij wie de vervelende fout aanwezig is.

Roze lijn op display Galaxy S7 Edge

Er zijn eigenaars van de Samsung Galaxy S7 Edge die problemen melden met de display van de smartphone. Op het scherm van die smartphone verschijnt namelijk soms een roze lijn aan de rechterkant. Op alle toestellen waar dit probleem zich voordoet, zit de lijn ongeveer op dezelfde plek. Op het forum van Samsung is er inmiddels een groot onderwerp aangemaakt met een groeiende groep consumenten die hier last van hebben. Ook melden mensen zich massaal op sociale media als Twitter en Facebook en natuurlijk op forum Reddit.

Samsung heeft echter, na zo veel reacties, nog niet gereageerd op het probleem met het toestel. Het is ook nog niet helemaal duidelijk of dit probleem onder de garantie valt, waardoor je er goed aan doet contact op te nemen met de klantenservice van Samsung, mocht je de roze rand ook tegenkomen. Laat het niet zomaar repareren, want dan zou je dus zelf voor de kosten opdraaien. Hopelijk is het probleem groot genoeg waardoor Samsung wel móet reageren — en er uiteindelijk voor moet zorgen dat het probleem – kosteloos – wordt opgelost.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.