Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evernote zet in op snelheid en eenvoud met nieuwe iOS-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2017, 9:31 CategorieApplicaties

Evernote heeft een grote update uitgebracht voor zijn iOS-applicatie. De makers hebben de nadruk gelegd op eenvoud en snelheid. De nieuwe app is van de grond af aan opnieuw opgebouwd en presenteert de notities van de gebruiker direct bij het opstarten.

Nieuwe iOS-app van Evernote

Evernote heeft een grote update uitgebracht voor zijn iOS-applicatie. De nieuwe app is van de grond af aan opgebouwd en zet in op snelheid en eenvoud. Wanneer je de app nu opstart, dan zie je meteen je notities in beeld staan. Een nieuwe notitie kun je maken door meteen het plusknopje te drukken. Het doel van de applicatie is om meer dingen te kunnen doen, terwijl je minder vaak door het menu heengaat. Daarnaast bevat de navigatiebalk onderin ook slechts vier knoppen wanneer je een bestaande notitie aan het bewerken bent.

Met die knoppen kun je snel foto’s, stemberichten, tekeningen en andere bestanden toevoegen. Daarnaast is het mogelijk de teksten eindelijk van een opmaak te voorzien. Mocht je Evernote ook op je werk gebruiken, dan zal er nu een duidelijke scheiding zijn tussen eigen en je werknotities. Bovendien is het erg opvallend dat het team achter de applicatie de bekende groene kleur van de app heeft ingeruild voor wit, wat het geheel wellicht prettig maakt om naar te kijken. De update wordt nu uitgerold naar iedereen met een iPhone of iPad.

  • Evernote
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.