Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Experimentele Moto Mod brengt draadloos opladen naar Motorola Moto Z

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2017, 9:21 CategorieAccessoires

Er wordt nu gewerkt aan een dunne, experimentele Moto Mod voor de Motorola Moto Z die draadloos opladen naar het apparaat brengt. Ook zal er infrarood aanwezig zijn, terwijl de accessoire slechts drie millimeter dun blijft.

Experimentele Moto Mod voor de Moto Z

Motorola werkt momenteel met een aantal bedrijven aan Moto Mods, accessoires voor de Moto Z-lijn die nieuwe functies aan het arsenaal van de smartphone toevoegen. Eén van de nieuwe Mods is de Ultimate Moto Mod, een dunne achterkant die slechts drie millimeter dik is en toch nieuwe functies introduceert. Zo wordt er nu gewerkt aan een variant die draadloos opladen naar het apparaat zal brengen, zonder het toestel dus aanzienlijk dikker te maken. Ook zal er in de experimentele mod infrarood aanwezig zijn, laat Motorola weten.

Momenteel is er al een prototype ontwikkeld, maar die werkt nog niet helemaal naar behoren, zoals je in de onderstaande video kunt zien. Het uiteindelijke product zal natuurlijk gebruik gaan maken van de speciale pins op de achterkant van de Moto Z. Daarnaast zul je in de toekomst de smartphone misschien wel kunnen gebruiken als een afstandsbediening, vanwege de IR-uitzender aan boord. De accessoire heeft een vanafprijs van 35 dollar en is nu te steunen op een crowdfundingpagina op Indiegogo. Daar kun je ook meer info lezen.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.