Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fire Emblem: Heroes is Nintendo’s tweede game voor mobile

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2017, 9:20 CategorieGaming

Nintendo heeft tijdens een Nintendo Direct-presentatie een nieuwe game voor mobiele apparaten onthuld, namelijk Fire Emblem: Heroes. De spellenmaker omschrijft het spel als een traditionele role playing game (rpg) met een gloednieuw verhaal.

Fire Emblem: Heroes verschijnt op 2 februari

Tijdens een Nintendo Direct-presentatie heeft Nintendo Fire Emblem: Heroes onthuld. Dit wordt een traditionele rpg met een gloednieuw verhaal waarin twee koninkrijken lijnrecht tegenover elkaar staan. De game wordt voorzien van dezelfde fantasiestijl als de eerder uitgebrachte titels en de kaarten, waar de personages op staan, worden aangepast naar het formaat van een smartphone- en tabletscherm. Het wordt ook een tactisch spel waarbij je soms vooruit moet denken. Met je vinger kun je de personages op het bord verplaatsen.

Fire Emblem: Heroes wordt gratis om te spelen, maar krijgt wel digitale aankopen. Zo kunnen er bijvoorbeeld speciale orbs gekocht worden, waarmee specifieke personages opgeroepen kunnen worden. Fans van de inmiddels populaire serie zullen enkele van die personages ongetwijfeld herkennen. Als laatste heeft Nintendo meegegeven dat de besturing versimpeld is voor mobiele apparaten, maar dat dit niet geldt voor de gameplay. Het is echter niet zo dat personages die dood gaan dood blijven, zoals dat in eerdere games wel het geval was.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.