Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy S8 krijgt Snapdragon 835, LG G6 de Snapdragon 821’

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2017, 15:02 CategorieAndroid

Naar verluidt zal de Samsung Galaxy S8 worden voorzien van de Snapdragon 835-processor, terwijl de LG G6 de Snapdragon 821 zal gaan krijgen. De reden: Qualcomm zou Samsung voorrang bieden als het om de nieuwere chipset gaat.

Galaxy S8 krijgt mogelijk betere processor dan LG G6 – gerucht

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over zowel de Samsung Galaxy S8 als de LG G6, waar we eerder vandaag een render van voorbij hebben zien komen. De Samsung Galaxy S8 zou namelijk worden voorzien van de nieuwe Qualcomm Snapdragon 835-chipset, terwijl de LG G6 het zou moeten doen met de Qualcomm Snapdragon 821. En hoewel dat helemaal geen verkeerde chip is (de Google Pixel XL is er bijvoorbeeld mee uitgerust), het is wel het model van vorig jaar en daarmee ‘slechter’ dan het model dat dit jaar gelanceerd wordt.

De reden achter het verschil kan mogelijk te maken hebben met het idee dat Qualcomm Samsung simpelweg voorrang biedt als het om de nieuwe chip gaat. Samsung zou dus de eerste lading chips willen gebruiken voor de release van de Galaxy S8, waardoor er niets voor de concurrentie overblijft. LG kan nu twee dingen doen: of de release van de smartphone uitstellen of gewoon de LG G6 lanceren met een oudere chip. De verwachting is dat LG zijn nieuwste smartphone tijdens MWC 2017 zal aankondigen in februari van dit jaar.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.