Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze Galaxy S8-render is gebaseerd op gelekte afbeeldingen

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2017, 9:28 CategorieAndroid

Er is een render van de Samsung Galaxy S8 op internet verschenen die is gebaseerd op de afbeeldingen die vorige week zijn gelekt. De render geeft wellicht de beste indruk die we momenteel kunnen krijgen van het design van het toestel.

Heldere render Galaxy S8

Een paar dagen geleden bracht techjournalist Evan Blass een aantal foto’s van de Galaxy S8 naar buiten. Op basis van die foto’s hebben enkele creatievelingen nu een render gemaakt, die waarschijnlijk de beste indruk geeft van het aankomende toestel. De voorkant van het apparaat laat een scherm zien dat aan de zijkanten afbuigt. Ook randen aan de boven- en onderkant zijn minimaal, waardoor je bijna een randloos design overhoudt. Links bevinden zich de knoppen voor het in- en uitschakelen van de S8, evenals de volumeknoppen.

Aan de rechterkant zit ook één knop, die wellicht gebruikt wordt voor de digitale assistent die Samsung zal introduceren met het apparaat. Op de achterkant zit een enkele camera, vergezeld door een vingerafdruklezer en een flitser. Waarschijnlijk krijgt de Galaxy S8 een scherm van tenminste 5,8-inch groot. De Plus-variant zou dit jaar 6,2-inch groot zijn, als we de geruchten mogen geloven. Onder de motorkap zou de Snapdragon 835 komen te zitten, samen met 4 GB aan werkgeheugen en tenminste 64 GB aan (uitbreidbaar) geheugen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.