Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy S8 zal niet tijdens MWC 2017 worden aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 9:20 CategorieAndroid

Samsung heeft bevestigd dat de presentatie van de Galaxy S8 niet tijdens Mobile World Congress 2017 zal plaatsvinden, maar iets later. Hiermee breekt het bedrijf met een jarenlange traditie. Mogelijk wordt het toestel dan toch in april gepresenteerd aan pers en publiek.

Geen Galaxy S8 tijdens MWC 2017

Koh Dong-jin, bij Samsung verantwoordelijk voor de afdeling voor mobiele apparaten, zegt in een interview met Reuters dat de presentatie van de Galaxy S8 niet in februari tijdens Mobile World Congress 2017 (MWC) zal plaatsvinden. Het bedrijf breekt dus met een jarenlange traditie; de fabrikant kondigt al jaren de nieuwe Galaxy S tijdens dit evenement in Barcelona. De verwachting is nu dat Samsung de S8 tijdens een evenement in New York zal aankondigen. Dit onaangekondigde event zou in april plaats moeten vinden.

Over de Samsung Galaxy S8 is al enorm veel naar buiten gekomen. Tegenstrijdige berichten, maar ook berichten die wellicht een voorproefje geven van wat we van het toestel mogen verwachten. Zo zou het apparaat een slimme assistent, genaamd Bixby, krijgen, die onder meer de camera van slimme functies moet voorzien. Ook zou het een koptelefoonaansluiting krijgen en zou er ondersteuning moeten zijn voor de S Pen van Samsung, maar dan in de vorm van een externe accessoire. De prijs zou moeten neerkomen op ongeveer 850 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.