Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Allo kan voortaan pagina’s openen in Chrome Custom Tabs

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2017, 10:14 CategorieApplicaties

Google Allo heeft een update ontvangen op Android. Voortaan kunnen gebruikers webpagina’s openen in Chrome Custom Tabs. Dat moet een snellere internetervaring opleveren, aangezien een smartphone of tablet geen aparte browser hoeft te openen.

Update voor Google Allo

Google heeft de berichtendienst Google Allo van een update voorzien op Android. Voortaan kunnen gebruikers van de app gedeelde webpagina’s openen in Chrome Custom Tabs. Dat moet een snellere internetervaring opleveren, aangezien de smartphone of tablet dan geen aparte browser hoeft te openen. Pagina’s worden razendsnel geladen binnen Allo. Het is mogelijk vervolgens de pagina in je eigen browser te openen, waardoor je toegang krijgt tot meer opties. Ook is het mogelijk de functie uit te zetten wanneer je hem niet wil gebruiken.

Daarnaast heeft de redactie van Android Police even zitten graven in de code van de berichtendienst. Daaruit kwam dat Google Allo binnenkort wellicht wordt voorzien van nieuwe stickers, die zijn gebaseerd op de selfies die jij gemaakt hebt. Daarnaast zouden er meer opties met betrekking tot het aanpassen van bepaalde aspecten van de app bij komen. Ook zouden gebruikers binnenkort snel en gemakkelijk feedback kunnen leveren over de app aan Google. Wanneer deze functies worden toegevoegd aan Allo, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Google Allo
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.