Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google: ‘Er komen snel tientallen apps voor Google Tango uit’

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 9:41 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat we in de komende maanden een hoop applicaties mogen verwachten voor Googles Tango, het augmentedreality-platform van het bedrijf. Die applicaties kun je gebruiken op de Asus ZenFone AR en de Lenovo Phab2 Pro.

Meer apps voor Google Tango onderweg

Google heeft laten weten dat we in de komende maanden meer applicaties voor Google Tango mogen verwachten. En die apps zijn nodig, aangezien er nu twee toestellen zijn gepresenteerd die leunen op het platform, namelijk de Lenovo Phab2 Pro en de Asus ZenFone AR. Beide toestellen beschikken wel over enkele apps, maar dat zijn er niet echt veel. Dat laat de verantwoordelijke voor Tango, Johnny Lee, weten tijdens de presentatie van de laatstgenoemde phablet.

In addition to growing the number of Tango enabled hardware devices, we expect dozens of Tango enabled apps to be coming out in the next few months. Already in the Google Play Store are a few classic games with AR twists on them. This includes games like Hot Wheels and Dominos. And there’s also utility apps that help you visualize products in your place, like Wayfarer and Lowes.

Ook zal Google andere ontwikkelaars gaan stimuleren apps voor Google Tango te maken.

So, in through 2017 we will be heavily focused on developers, finding new partners who are really want to create new and great experiences and continue to refine the technology, making things better and increasing the capabilities or APIs leading ultimately to richer apps and games.

Wanneer we de eerste lading apps na Lee’s uitspraken mogen verwachten, is niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Lenovo Phab2 Pro
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.