Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google I/O 2017 vindt plaats van 17 tot en met 19 mei

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 12:19 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt dat I/O 2017 zal plaatsvinden van 17 tot en met 19 mei 2017, in de Shoreline Amphitheatre in de VS. De zoekmachinegigant heeft ook al een cryptische link over het aanstaande evenement de wereld in geholpen.

Google I/O 2017: 17 tot en met 19 mei

Google heeft laten weten dat Google I/O 2017 plaats zal vinden van 17 tot en met 19 mei 2017. Het evenement zal wederom gehouden worden in het Shoreline Amphitheatre in Mountain View, Californië, maakt Google vandaag bekend in een ingewikkelde puzzel. De zoekmachinegigant heeft namelijk een cryptische link de wereld in geslingerd via het Twitter-profiel van Google Developers. De link stuurt mensen door naar een ‘save the date’-pagina en vervolgens naar een pagina waar je de puzzel kunt vinden. Check de tweet hieronder.

De uitkomst van de puzzel zijn de details voor het aanstaande evenement van de zoekmachinegigant. Hoewel de details al zijn ontrafeld door enkele puzzelliefhebbers, heeft het bedrijf de officiële pagina voor het event nog niet van een update voorzien. Daarom is het nog niet met zekerheid te zeggen wat de precieze details zijn. Vorig jaar introduceerde de softwaregigant tijdens het evenement Google Home, Allo en Duo en legde het bedrijf de nadruk op machine learning. Wat er dit jaar wordt gepresenteerd, is helaas niet met zekerheid te zeggen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.