Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google werkt aan budgetmodel van opvolger Google Pixel’

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2017, 16:09 CategorieAndroid

Naar verluidt werkt Google al aan de opvolger van de Google Pixel. Er zou zelfs een budgetmodel worden uitgebracht. Eén van de grootste kritiekpunten van de Pixel-lijn, is dat de smartphone behoorlijk prijzig zou zijn.

Budgetmodel Google Pixel op komst?

Hoewel de Google Pixel-smartphones prima toestellen zijn met goede specs en een fijne camera, was niet iedereen zo enthousiast over de hoge prijzen van de verschillende modellen. Nu meldt een anonieme, maar volgens de website 9to5Google, betrouwbare bron dat Google al werkt aan opvolgers van de Pixel-telefoons en dat er ook een budgetmodel wordt uitgebracht. Dit model zou bedoeld zijn voor opkomende markten. Helaas is het momenteel nog niet duidelijk of dat budgetmodel dan ook in niet-opkomende landen zal worden uitgebracht.

Er is dus mogelijk een goedkopere Pixel op komst. Over de andere modellen wordt gezegd dat die tenminste vijftig dollar duurder zouden moeten zijn dan de eerste generatie modellen. Consumenten zouden daarvoor wel enkele verbeteringen in huis halen. Zo zou de camera nog beter moeten zijn dan die al is en ook de chipset zou een enorme vooruitgang moeten zijn. Daarnaast zou het duurdere model ook volledig waterdicht zijn, een eigenschap die momenteel niet aanwezig is bij de eerste generatie Google Pixel-smartphones, waaronder de Pixel XL.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.