Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 6X aangekondigd: phablet met een scherm van 5,5-inch

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 15:20 CategorieAndroid

Honor heeft een nieuwe phablet aangekondigd genaamd de Honor 6X. Dit Android-apparaat draait op een versie van Android 6.0 Marshmallow. De phablet moet lang mee gaan dankzij de grote accu van 3340 mAh.

Dit is de Honor 6X

Honor kondigt tijdens de CES de Honor 6X aan, een phablet met een scherm van 5,5-inch. Dat scherm beschikt over een full hd-resolutie met een 2.5d-voorkant van glas en een licht ronde achterzijde. Op die achterzijde zit een dual-lenscamera met een groot diafragmabereik (F/0.95-F/16). Die hoofdcamera beschikt over twaalf megapixel, terwijl de frontcamera twee megapixel heeft. Die hoofdcamera maakt gebruik van PDAF (Phase Detection Auto Focus) technologie, die de camera voorziet van een snelle camerafocus in 0,3 seconden.

Onder de motorkap zit een Kirin 655-chip met een octacore-set. Kirin 655 verpakt vier kernen, geklokt op 2.1GHz, en nog eens vier geklokt op 1.7 GHz. Verder is er 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen aanwezig. De 6X maakt ook gebruik van Honor’s Smart File-systeem. Dit voorkomt fragmentatie en laat de prestatie van het Honor-toestel toenemen. Daarnaast wordt er nog een accu van 3340 mAh meegeleverd en belooft Honor dat de 6X bijna twee dagen mee kan — onder meer dankzij Doze van Android 6.0 Marshmallow.

Beschikbaarheid

De grote smartphone is vanaf 4 januari 2017 te verkrijgen in de kleuren goud, zilver en grijs en wordt verkocht voor een prijs vanaf 249 euro.

  • Delen:
Honor 6X
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.