Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP EliteBook x360 is een convertible voor de zakelijke markt

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 19:57 CategorieWindows

HP heeft een nieuwe convertible voor de zakelijke markt aangekondigd: de HP EliteBook x360. Het apparaat draait op Windows 10. De convertible beschikt over een vingerafdruklezer en een camera die ondersteuning aanbiedt voor Windows Hello.

HP EliteBook x360 aangekondigd

HP heeft een nieuwe convertible met Windows 10 voor de zakelijke markt aangekondigd: de HP EliteBook x360. Het apparaat zal in verschillende varianten beschikbaar zijn, onder andere met een full hd-scherm of een qhd-scherm. Dat scherm is een touchscreen, die tevens beschikt over een beschermlaag van Corning Gorilla Glass. Onder de motorkap hebben consumenten ook ruim de keuze:

  • Er kan gekozen worden voor een processor tot en met de Intel Core i7 Kaby Lake-processor met vPro;
  • Er kan gekozen worden voor werkgeheugen tot en met 16 GB;
  • Er kan gekozen worden voor opslaggeheugen tot en met 512 GB solid state drive.

hp-elitebook-x360-ces-2017-2

Daarnaast is het mogelijk tot twee 4K-beeldschermen op de convertible aan te sluiten, dankzij een grote hdmi- en usb-type-c-poort. Verder zijn er nog twee usb 3.0-poorten, een micro-sd-kaartsleuf, een smartcard-lezer en een koptelefoonaansluiting. Bovendien beschikt het toetsenbord over speciale knoppen, waarmee je direct een Skype-gesprek kunt aannemen of het scherm met een ander persoon kunt delen. Ook moet de accu zo’n 16,5 uur meegaan op een volle accu en zou die binnen dertig minuten voor vijftig procent zijn opgeladen.

HP EliteBook x360 is naar verwachting vanaf medio februari 2017 in Nederland beschikbaar voor 1.099 euro.

  • Delen:
HP EliteBook x360 1030 G2
HP EliteBook x360 1030 G2
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.