Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC brengt submerknaam Vive wellicht naar telefoons

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2017, 0:05 CategorieAndroid

HTC is kennelijk bezig om de merknaam Vive naar telefoons te brengen. Vive kennen we nu alleen van de virtual realitybril die HTC op de markt brengt. In een door twitterreporter @evleaks gedeeld filmpje laat HTC zien hoe de HTC Vice-telefoon er uit kan komen te zien.

HTC Vive

Het filmpje laat in pakweg anderhalve minuut zien hoe HTC het weer eens over een nieuwe boeg gooit. De ooit bijzonder succesvolle Taiwanese onderneming heeft de afgelopen jaren flink wat klappen gehad, en is net als veel andere fabrikanten min of meer vermalen tussen het geweld van Apple en Samsung. HTC heeft flink wat verliezen geleden, maar gaat het nu proberen met bijzonder design, als we het filmpje goed interpreteren. Dat gaat helemaal over het personaliseren van een toestel.

Kleur

Daarbij wordt veel kleur gebruikt. Op een gegeven moment is ineens een toestel te zien met de tekst HTC Vive op de achterkant. Naast twee telefoons die een nogal bijzondere achterkant hebben, van stof of van een kleurrijk materiaal. HTC meent dat iedere eigenaar van een telefoon recht heeft om zijn eigen persoonlijkheid daarin weerspiegeld te zien.

Onduidelijke boodschap

Of de HTC Vive ook zo moet worden gezien, wordt verder niet uitgelegd. Het filmpje kondigt ook geen concrete toestellen aan. Wat we hier precies van moeten denken, is dus niet echt duidelijk, maar dat er kennelijk een HTC Vive-telefoon aan komt, lijkt nu wel min of meer zeker.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.