Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC Ocean Note: mogelijk nieuwe phablet met tweede scherm

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2017, 9:42 CategorieAndroid

HTC werkt momenteel mogelijk aan de HTC Ocean Note: een phablet die waarschijnlijk wordt voorzien van een tweede scherm boven de display. De verwachting is dat de fabrikant de grote smartphone op 12 januari aankondigt tijdens een evenement.

HTC Ocean Note: tweede scherm boven grote display

HTC zal op 12 januari een evenement organiseren waar het bedrijf waarschijnlijk een nieuwe smartphone zal aankondigen. Mogelijk is dit de HTC Ocean Note; dat is mogelijk een phablet, waar we eerder al meer over gehoord hebben. Er wordt nu al een hoop gezegd over de smartphone. Zo zou er een schermpje boven het hoofdscherm moeten zitten en zouden we hier te maken hebben met een highend-apparaat. De Ocean Note zou daarnaast in de kleuren wit, zwart, goud en blauw verkrijgbaar moeten zijn wanneer die beschikbaar is.

Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 821, samen met 4 GB aan werkgeheugen. De camera zou dezelfde zijn als op de Google Pixel XL, waar HTC samen met Google aan gewerkt heeft, en van Sony afkomstig zijn en beschikken over 12,3 megapixel. Op 12 januari horen we mogelijk meer over deze grote smartphone. En andere smartphone die beschikt over een tweede scherm, is de LG V20 bijvoorbeeld. Daarmee kun je handelingen verrichten zonder het grote scherm onder dat schermpje in gebruik te nemen.

htc-ocean-note-foto-2

htc-ocean-note-foto-3jpg

  • Delen:
HTC One X9
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.