De Huawei P10 Plus moet in de lente van 2017 verschijnen

11 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
Huawei Nexus

De bestuursvoorzitter van Huawei heeft in een interview bekendgemaakt dat de Huawei P10 in de lente van 2017 moet verschijnen. Het toestel krijgt naar verluidt een scherm van 5,5-inch.

Huawei P10 Plus verschijnt in de lente

De bestuursvoorzitter van Huawei, Yu Chengdong, heeft in een interview bekendgemaakt dat de nieuwste phablet van het bedrijf, de Huawei P10 Plus, vanaf de lente van dit jaar beschikbaar moet zijn. Waarschijnlijk krijgt het apparaat een scherm van 5,5-inch en een dualcamera-systeem. Chengdong vertelt in het interview waar we nog meer op kunnen rekenen. Zo zal er ondersteuning zijn voor Google Daydream, het nieuwe virtualreality-platform van Google. Daarnaast zal Amazon Alexa, een digitale assistent, worden geïntegreerd in de grote smartphone.

Bovendien zou de Huawei P10 Plus moeten gaan beschikken over een aangepaste versie van Honor Magic, die de telefoon slimme functies moet meegeven. Zo zou de telefoon vergrendeld moeten blijven wanneer die je in je broekzak zit of sneller de functie zaklamp kunnen presenteren in het donker. De geruchtenmolen meldt dat de P10 Plus wordt voorzien van een Kirin 965-processor, die vergelijkbaar is met de Kirin 960, maar dan met een hogere kloksnelheid. Ook zou er 4 GB aan werkgeheugen aanwezig zijn in de nieuwste phablet van het bedrijf.

Reacties (0)