Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei P10 zal het duurste model worden in de P-serie’

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2017, 13:45 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven, dan wordt de Huawei P10 het duurste model in de P-serie van de Chinese fabrikant. Waarschijnlijk zal die hogere prijs te maken hebben met het verbeterde camerasysteem van het apparaat.

Huawei P10 wordt een duur toestel – gerucht

De Huawei P9 was één van de eerste toestellen van Huawei waar een camerasysteem op zit die in samenwerking met Leica gemaakt is. Dat is al een duur en goed werkend systeem en het ziet er naar uit dat de fabrikant die samenwerking en het systeem wil uitbreiden. Maar dat zal mogelijk wel ten koste gaan van de prijs van de Huawei P10, die daardoor mogelijk duurder uit zal vallen. Zoals het er nu naar uitziet zal de P10 mogelijk het duurste toestel uit de P-serie worden. Helaas zijn er dan weer geen prijzen naar buiten gebracht door de geruchtenmaker.

De Huawei P9 begint op een prijs van 599 euro, terwijl de Huawei P9 Plus een prijskaartje heeft van 749 euro. Wel is door de geruchtenmaker verteld dat de P10 niet net zo duur zal zijn als de Porsche-editie van de P9, die over de toonbank gaat voor 1395 euro. De prijs zal dus mogelijk ergens tussen de 749 en 1395 euro gaan vallen en als dat klopt, dan wordt de Huawei P10 inderdaad een duur toestel. De P10 Plus zal mogelijk een nog hoger prijskaartje krijgen, maar daarover hopen we binnenkort meer te horen van de fabrikant.

  • Delen:
Huawei P10 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.