Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Informatie over Huawei MediaPad T3 voortijdig uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2017, 14:05 CategorieAndroid

Informatie over de Huawei MediaPad T3 (KOB-L09) is voortijdig uitgelekt. Deze nieuwe tablet wordt waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress volgende maand officieel pas onthuld.

Midrange Androidtablet

Huawei maakt er jaarlijks een gewoonte van om zijn beste nieuwe apparaten te tonen in Barcelona, waar het Mobile World Congress (MWC) plaatsvindt. Zo werd vorig jaar de Matebook geshowd. Nu zou het de beurt zijn voor een wat goedkoper model, de MediaPad T3. Dit apparaat is net door de certificatie-instanties geweest, en zo is het bestaan van deze nieuwe tablet aan het licht gekomen.

Wifi-certificaat

Het lijkt er dus op dat naast de Huawei P10 ook deze MediaPad T3 wordt gepresenteerd tijdens het MWC. De wifi-alliantie maakt melding van de tablet, die overduidelijk de opvolger is van de MediaPad T2 (hierboven afgebeeld). Dat is een midrange tablet met Android als besturingssysteem. De T3 zal dat waarschijnlijk ook worden, maar met verbeterde hardware.

7-inch scherm

De MediaPad T2 is een 7-inch model met een schermresolutie van 024 x 600 pixels. Er bestaat ook een T2 Pro, met full HD-resolutie en wat betere specs. De apparaten van vorig jaar lopen op een Snapdragon 615-processor en 3GB ram. Over de MediaPad T3 is alleen nog maar bekend dat hij wifi ondersteunt, op Android loopt en dat er mogelijk een 4G lte-versie uit zal komen. Dat laatste kan worden afgeleid uit de werktitel, die nogal lijkt op die van een telefoon van Huawei, de P9 Plus.

 • Delen:
Huawei MediaPad T3 10
Android Nougat (7.x)
Huawei MediaPad T3 7
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

 1. Delacosa
  17 januari, 2017 om 21:25

  Ik moet eerlijk zijn dat er echt zeer weinig spannende tablets de afgelopen tijden zijn uitgekomen. Immens triest.

  Het wordt eens tijd voor een mooie tablet met een snapdragon 835 met 6 tot 8 gb geheugen een mooie 4k display met een nieuwe versie van android dat meer een desktop os is zodra je hem aansluit in een dok. Net zoals RemixOS.

  Ook de Ipad’s zijn zeer teleurstellend. De pro is toch geen pro nog steeds geen ipad 3 al jaren dezelfde resolutie etc etc.

  AnywaYzz we wachten het af. P.s. super mooie website ik kijk dagelijks als er iets nieuws is.

  Keep up Tha good work

  • Martijn Chel
   17 januari, 2017 om 23:13

   Helemaal mee eens hoor. Het is vrij matig. Het draait nu echt om de grote smartphones en convertibles. Maar, we houden hoop! :)
   Misschien tijdens MWC!

   Dankjewel.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.