Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Informatie over phablet Moto G5 bij Braziliaanse retailer online gezet

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2017, 11:10 CategorieAndroid

Informatie over een nieuwe phablet van Motorola is per ongeluk te vroeg online gezet. De Moto G5 Plus krijgt een 5,5-inch scherm.

Moto G5 Plus

De Moto G5 Plus is een grotere broer van de eveneens nog onaangekondigde Moto G5. Beide toestellen zijn te vroeg online gezet door een webwinkel in Brazilië. De informatie over de grootste variant laat zien dat het scherm een full HD-resolutie krijgt, van 1080 pixels. Gebruikers van dit toestel zullen een Qualcomm Snapdragon 625-chipset in het toestel vinden, een midrange CPU in de op-een-na hoogste klasse die de chipfabrikant maakt.

Turbo Charge

De chip wordt ondersteund door 4GB ram en er zit 32GB opslaggeheugen in het apparaat. De G5 Plus krijgt een 3100 mAh batterij die is toegerust met Turbo Charge. Dat houdt in dat het apparaat heel snel weer kan worden opgeladen. Volgens geruchten zou er overigens ook een goedkopere variant van deze phablet op de markt komen met slechts 3GB ram geheugen, maar wellicht is die alleen voor de armere landen bestemd.

Android 7.0

Zowel de Moto G5 als de Moto G5 Plus komen met Android 7.0 Nougat op de markt. De kleuren waarin deze phablet naar de winkels komt, zijn zwart en goud. Het is nog niet te zeggen of deze phablet ook in Europa wordt uitgebracht. Daarover verwachten we tijdens het Mobile World Congress over een kleine maand meer nieuws.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab Active
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.