Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram op Windows 10 ontvangt avondmodus en meer

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2017, 10:10 CategorieApplicaties

Instagram is op Windows 10 Mobile voorzien van een update, die onder meer de avondmodus introduceert voor de applicatie. De update lijkt langzaamaan uit te rollen naar alle apparaten waar de app op geïnstalleerd staat.

Download de update voor Instagram op Windows 10 Mobile

Er is nu een update beschikbaar voor Instagram op Windows 10 Mobile. De update brengt een aantal nieuwe functies met zich mee, zoals de avondmodus (waarmee je de kleuren donkerder kunt instellen in de avond, wat rustiger is voor de ogen), een hands-free-modus (waarmee je een opname kunt uitstellen waardoor je zonder handen iets kunt vastleggen) en Boomerang (waarmee korte video’s gemaakt kunnen worden). Met deze update komt de Windows 10 Mobile-app een stuk dichterbij de versies op zowel Android als iOS.

Wanneer je de update binnenhaalt heb je als het goed is versie 10.738.64166. Is dat nog niet het geval, dan moet je de update dus nog ontvangen. Het ziet er overigens naar uit dat de update nog niet voor iedereen is aangekomen, dus het kan zijn dat je er nog even op moet wachten. Hoe lang dat precies duurt, is op moment van schrijven niet bekend. Wat je altijd kunt doen is de pagina in de Windows Store in de gaten houden, om te kijken of de versie al binnen te halen is. Anders kun je gewoon wachten tot je een notificatie binnenkrijgt.

  • Instagram
  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.