Vierde versie iOS 10.2.1 nu te downloaden publieke bètatesters

13 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
iOS-10

Apple heeft een nieuwe versie van de iOS 10.2.1-bèta uitgebracht voor zowel publieke testers als ontwikkelaars. Het gaat inmiddels al om de vierde versie, die snel de derde variant opvolgt. Waarschijnlijk is de lancering van de software nabij.

Download iOS 10.2.1 bèta 4

Enkele dagen nadat Apple de derde bèta van iOS 10.2.1 heeft gelanceerd, lanceert het bedrijf de vierde bèta alweer voor publieke testers en ontwikkelaars. Omdat de versie zo snel achter elkaar volgen (er zit slechts drie dagen tussen beide versies), lijkt het erop dat Apple bijna klaar is om de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem vrij te geven voor iedereen. Helaas heeft het bedrijf er verder nog niets over bekendgemaakt en weten we dus nog niet wanneer de update binnen te halen is voor de mensen die niet in het bètaprogramma zitten.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let wel op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.2.1 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

Reacties (0)