Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met iOS 10.3 kun je je AirPods gemakkelijker terugvinden

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 9:57 CategorieiPad

Apple heeft de eerste bèta van iOS 10.3 vrijgegeven voor ontwikkelaars, die een toffe functie met zich meebrengt voor AirPods-bezitters. Zij kunnen namelijk hun draadloze oordoppen gemakkelijker terugvinden met de nieuwe zoekfunctie.

Vind mijn AirPods met iOS 10.3 (bèta)

Apple heeft deze week de eerste bèta uitgebracht van iOS 10.3, die nu alleen nog maar beschikbaar is voor ontwikkelaars. Maar de software-update bevat nu al een interessante functie die het vermelden waard is. Wanneer je straks de update binnenhaalt, dan kun je namelijk heel gemakkelijk je AirPods terugvinden. De draadloze oordoppen zijn namelijk voorzien van een zoekfunctie, die je kunt vinden in de app waarmee je ook je iPhone kunt opsporen. Echter, de functie werkt alleen wanneer de oordoppen dichtbij genoeg de iPhone zijn.

Het zoeken gebeurt namelijk via bluetooth, waardoor je dus wel binnen het bereik van de AirPods moet zijn. De maximale afstand tussen de iPhone en de draadloze oordoppen kan maximaal vijf tot tien meter zijn, waardoor je ze in huis wel gemakkelijker moet kunnen terugvinden. Daarnaast kun je instellen dat je ook of liever een geluid uit de oordoppen wil laten komen, waardoor je ze ook op een grotere afstand moeten kunnen terugvinden. Het geluid van een andere AirPod is dan uit te schakelen en dat is maar goed ook: want het is een heel hard geluid.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.