Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iOS 11 zal groepsbellen gaan introduceren voor FaceTime’

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 10:23 CategorieApplicaties

Er is een gerucht de wereld in geholpen waaruit blijkt dat Apple voornemens is groepsbellen te introduceren met iOS 11. Dat is de volgende grote versie van het iOS-besturingssysteem, dat mogelijk in juni wordt onthuld door het bedrijf uit Cupertino.

Groepsbellen in FaceTime met iOS 11 – gerucht

Als we de Israëlische website The Verifier mogen geloven, dan zal Apple een grote feature gaan introduceren met iOS 11: groepsbellen in de applicatie FaceTime. De website claimt de informatie te hebben gekregen van mensen die bekend zijn met de plannen van Apple, omdat een gedeelte van de software zou worden ontwikkeld in Israel. Helaas is op moment niet duidelijk of het gerucht ook daadwerkelijk een basis heeft. Wanneer de functie er zou komen, dan zou het mogelijk zijn om in totaal met vijf mensen tegelijkertijd te videobellen.

Het is op dit moment mogelijk slechts met in totaal twee mensen een FaceTime-gesprek te houden: jij en je gesprekspartner. Dat is al zo sinds 2010, toen de functie werd geïntroduceerd. Concurrerende diensten, zoals Skype van Microsoft of Hangouts van Google, bieden videobellen in groepsverband al veel langer aan, waardoor Apple eigenlijk niet kan achterblijven wil het kunnen concurreren met die diensten. De verwachting is dat Apple iOS 11 tijdens WWDC 2017 zal aankondigen in juni, zoals Apple dat ieder jaar doet.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.