Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPads voor 2017 zullen pas in de tweede helft van 2017 verschijnen’

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2017, 8:45 CategorieiPad

Over de nieuwe iPads voor 2017 wordt nu gezegd dat ze pas in de tweede helft van 2017 zullen verschijnen. Apple heeft nog niets aangekondigd. Uit eerdere geruchten bleek dat de iPads in de eerste helft van 2017 zouden moeten verschijnen.

iPads voor 2017 verschijnen later in het jaar – gerucht

De nieuwe iPads voor 2017 verschijnen in de tweede helft van dit jaar, melden bronnen vanuit de bevoorradingsketen aan DigiTimes. De verwachting is nu dat het nieuwe iPad Pro 9.7-model in het eerste kwartaal van dit jaar in massaproductie wordt genomen, terwijl het model met een scherm van (om en nabij de) 10,5-inch samen met de nieuwe 12,9″-versie in het tweede kwartaal van 2017 zullen worden geproduceerd. Momenteel zouden deze iPads nog in een planningsfase bevinden, waardoor een eerdere release onwaarschijnlijk lijkt.

Eerder was de verwachting dat Apple alle drie de nieuwe modellen in de lente van 2017 zou aankondigen, waarna ze snel beschikbaar zouden moeten zijn wereldwijd. Maar nu lijkt het er dus op dat de iPads voor 2017 niet voor de zomer worden aangekondigd en dus ook niet op de markt worden gebracht. Het is iets te maken kunnen hebben met het gerucht dat er problemen zouden zijn met de chips voor de nieuwe iPads, maar die problemen werden niet lang daarna ontkend door fabrikant TSMC. Apple heeft, zoals altijd, niet gereageerd op het gerucht.

  • Delen:
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.