Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Chassis van iPhone 8 wordt gemaakt van roestvrij staal’

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2017, 9:54 CategorieiPhone

Er is een nieuw gerucht verschenen over de iPhone 8 van Apple. De chassis van het toestel zou van roestvrij staal worden gemaakt. Daarnaast zou de achterkant van glas worden gemaakt, waardoor je een soort glazen sandwich overhoudt.

iPhone 8: glazen sandwich met roestvrijstalen chassis

Er is een gerucht vanuit Azië verschenen over de onaangekondigde iPhone 8. Het apparaat zou namelijk worden voorzien van een roestvrijstalen chassis en een glazen achterkant, waardoor je qua design een soort glazen sandwich zou moeten overhouden. Dat meldt althans de website DigiTimes, die het inmiddels net zo vaak fout als goed heeft gehad als het om de geruchten omtrent nieuwe toestellen gaat. Apple gebruikte roestvrij staal voor het laatst in het design van de iPhone 4; sinds de iPhone 5 geniet aluminium de voorkeur.

De reden dat Apple voor een glazen achterkant kiest, zou te maken hebben met het idee dat de iPhone dan sneller draadloos op te laden zal zijn in vergelijking met andere toestellen. Sommige Android-smartphones zijn ook zo op te laden en hebben een omhulsel van plastic of metaal, dus het kan ook anders. Glas zou gewoonweg een snellere oplaadoptie presenteren. Alle drie de modellen van de nieuwe iPhone zouden een glazen achterkant krijgen, waardoor ze wel allemaal draadloos opladen zouden ondersteunen. Apple heeft nog niet gereageerd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.