Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dit is de LG G6, die op 26 februari wordt aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2017, 14:55 CategorieAndroid

LG kondigt op 26 februari een nieuwe smartphone en waarschijnlijk wordt dat de LG G6; daarvan is nu een render naar buiten gekomen. Het ziet er naar uit dat het een smartphone met dunne randen worden, als we de render mogen geloven.

LG G6: dit mogen we verwachten

Er is een render opgedoken waarop mogelijk de LG G6 te zien is. Als we de render mogen geloven, dan krijgt het apparaat een groot scherm en dunne randen en mogelijk een scherm-tot-body-ratio van zo’n negentig procent. Hoewel de onderkant niet te zien is, is wel de verwachting dat die rand ook behoorlijk dun is — net zoals de bovenkant. Waarschijnlijk zal de G6 gaan concurreren met de Xiaomi Mi Mix, die ook is voorzien van dunne randen en een groot scherm, maar dat heeft LG helaas niet bekendgemaakt of laten doorschemeren.

Over de LG G6 wordt gezegd dat het een opvallend scherm krijgt. De grootte is niet zo afwijkend met zijn 5,7-inch, het gaat meer om de schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. Ook zou het apparaat een compacte body krijgen, evenals een goede camera op de achterkant.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.