Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Klassiek avonturenspel Myst nu ook verkrijgbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2017, 9:34 CategorieGaming

Het klassieke avonturenspel Myst is nu ook eindelijk verkrijgbaar voor Android, met iets betere graphics en een aangepaste naam: realMyst. Acht jaar geleden kwam de game al uit op iOS en is nu dus ook eindelijk verkrijgbaar op Android.

Download realMyst, het Myst van vroeger

Android-gebruikers kunnen vanaf nu de game realMyst downloaden naar hun smartphones en tablets. Dit is een nieuwe versie van het klassieke avonturenspel Myst, dat acht jaar geleden al werd uitgebracht op iOS. Het spel is ontworpen door de oorspronkelijke ontwikkelaar en werd aanvankelijk in 2000 uitgebracht voor pc en later dus voor iOS. Nu heeft uitgever Noodlecake, een bedrijf dat bekend staat om kwalitatieve spellen, de game dus uitgebracht voor Android, waar gamers en liefhebbers eenmalig 7,99 euro voor dienen te betalen.

In realMyst neem je de controle over ‘de vreemdeling’. Je begeeft je op een eiland vol geheimen en bent vastberaden die geheimen te ontrafelen. Door het oplossen van soms (omslachtige) puzzels en het bezoeken van verschillende tijdsperiodes, kom je steeds meer te weten over de omgeving waarin je je bevindt. De game weegt 700 MB en dat komt niet alleen door de mooie plaatjes: het is ook nog eens een groot spel, waar je tientallen uren in kwijt kunt. Mocht je de game gekocht hebben en je vindt het niets, dan kun je nog altijd je geld terugkrijgen.

  • realMyst
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.