Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Miix 720 aangekondigd tijdens CES in Las Vegas

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 10:56 CategorieWindows

Lenovo doet tijdens de CES in Las Vegas officieel de Lenovo Miix 720 uit de doeken, een krachtige hybride tablet die draait op Windows 10. Aan de achterkant zit een kickstand ingebouwd, waardoor je het apparaat ook als een laptop kunt gebruiken in combinatie met het toetsenbord.

Lenovo Miix 720 aangekondigd

Lenovo kondigt de Lenovo Miix 720 aan in Las Vegas, tijdens de CES-beurs. Het apparaat beschikt over een ingebouwde kickstand en een toetsenbord die je er aan vast kunt klikken, evenals ondersteuning voor een stylus. De 720 is een geüpdatete versie van de Miix 700 die vorig jaar geïntroduceerd werd. Deze versie neemt veel over van zijn voorganger, zoals het 12″-scherm en zijn beeldverhouding van 3:2, maar ook die eerder genoemde kickstand. Onder de motorkap zit nu echter een Intel Core Kaby Lake-processor en tot 16 GB aan werkgeheugen.

lenovo-miix-720-foto-2

In die processor zit ook een geïntegreerde videokaart, de Intel HD 620-gpu. Ook kunnen consumenten kiezen voor modellen met genoeg opslagruimte, tot wel 1 TB op een solid state drive. Naast Windows 10, wordt er waarschijnlijk ook veel voorgeïnstalleerde software meegeleverd. Het beeldscherm beschikt over een resolutie van 2.880 bij 1.920 pixels en een helderheid van 400 nits. Aan de voorkant zit nog een één megapixel-camera met ondersteuning voor Windows Hello, terwijl we op de achterkant een camera van vijf megapixel aantreffen.

Het metalen apparaat is 14,5 millimeter dun en weeg ongeveer 1,1 kilogram. De accu moet acht uur meegaan volgens de fabrikant. Verder wordt de tablet uitgerust met een Thunderbolt 3/usb-type-c-poort, waarmee je het apparaat kun opladen, evenals een micro-sd-kaartsleuf en een reguliere usb-opening. Wanneer de tablet naar Nederland komt, is nog niet bekend. Maar in de Verenigde Staten zal de Lenovo Miix 720 worden gelanceerd in april, voor een prijs vanaf 999,99 dollar. Daar krijg je ook het toetsenbord en de stylus voor.

  • Delen:
Lenovo Miix 720
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.