Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versies Lenovo ThinkPad X1 Tablet en X1 Yoga aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 11:17 CategorieWindows

Lenovo presenteert nieuwe modellen van de Lenovo ThinkPad X1 Tablet en ThinkPad X1 Yoga tijdens de CES-beurs in het Amerikaanse Las Vegas. Zo zou de ThinkPad X1 Yoga vijftien uur op een volle batterij moeten meegaan.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet en X1 Yoga voor 2017

Lenovo heeft laten weten dat de populaire ThinkPad-modellen X1 Tablet en X1 Yoga van een update worden voorzien in 2017. Zo zal de nieuwe X1 Yoga beschikbaar komen in een zilveren optie en uiteraard draaien op Windows 10. Ook ondersteunt het apparaat een oplaadbare stylus en moet de accu zo’n vijftien uur meegaan, bij gemiddeld gebruik. Daarnaast zou Lenovo verbeteringen hebben doorgevoerd wat de beveiliging en het toetsenbord betreft. Ook is er een complete set met connectiviteitsopties, waaronder een Thunderbolt 3-poort.

lenovo-thinkpad-x1-yoga-1

De Lenovo ThinkPad X1 Yoga beschikt over een 14″-touchscreen, met de keuze uit een qhd- of fhd-resolutie. Qua opslagopties hebben consumenten ook de keuze uit verschillende opties, tot wel een 1 TB ssd. Daarnaast kan er gekozen worden voor werkgeheugen tot 16 GB. Datzelfde geldt voor de Lenovo ThinkPad X1 Tablet.

lenovo-thinkpad-x1-yoga-2

Het verschil is dat dit apparaat een 12″-touchscreen heeft met een qhd-resolutie. Ook beschikt de X1 Tablet over een accu die tien uur meegaat en over twee camera’s: twee megapixel aan de voorkant en vijf aan de achterkant.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet (2017)

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en beschikbaarheid in Nederland is nog niets bekendgemaakt. Wel zouden de apparaten in februari beschikbaar moeten zijn voor respectievelijk 1.499 dollar en 949 dollar.

  • Delen:
Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.