Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Book met 12,2″-scherm te zien op Amazon-website

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 11:03 CategorieAndroid

Er is een grotere versie van de Lenovo Yoga Book opgedoken op de website van Amazon, maar Lenovo heeft het product niet aangekondigd. Wel bestaat het gerucht dat er een grotere versie op komst is al veel langer.

Grotere versie van de Lenovo Yoga Book

Er is een grotere versie van de Lenovo Yoga Book gespot op de website van Amazon. Het product is momenteel helaas niet te bestellen, maar er is wel allerlei informatie over de onaangekondigde tablet te vinden. Zo beschikt deze Yoga Book over een scherm van 12,2-inch, maar verder over specificaties die minder indrukwekkend zijn dan zijn voorganger, die we van een positieve recensie hebben voorzien. Lenovo heeft de grote tablet nog niet aangekondigd, dus kan het best zijn dat die specificaties nog zouden kunnen veranderen mettertijd.

De grotere Lenovo Yoga Book beschikt over een scherm van 12,2-inch, met een lagere resolutie van 1280 bij 800 pixels. Onder de motorkap zit 2 GB aan werkgeheugen, evenals 32 GB aan interne opslagruimte. Ook is er een micro-sd-kaart aanwezig waarmee je het geheugen kunt uitbreiden met een kaart van 128 GB. Verder is de Intel Atom x5-Z8550-processor aanwezig, evenals ondersteuning voor wifi, bluetooth 4.1, usb-type-c en usb 2.0. Ook is er een 720p-webcam aanwezig en kunnen gebruikers gebruikmaken van de gps-functionaliteit.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.